Izvor: Piplmetar.rs, 31.Mar.2024, 00:31

Junajted od sjaja do očaja za samo nekoliko minuta: Brentford u devetom minutu nadoknade došao do remija

L. I.

Tim sa Old Traforda prosuo bodove u poslednjim trenucima
Foto: Tanjug.rs/AP

Fudbaleri Mančester junajteda odigrali su nerešeno 1:1 na gostovanju protiv Brentforda , u okviru 30. kola Premijer lige.
Izabranici Erika ten Haga nisu briljirali na ovom duelu i prosuli bitne bodove u borbi za Evropu. Naime, tim sa Old Traforda je čitav susret delovao bezopasno, dok je domaćin silovito napadao.
Posle prvog dela meča koji je završen bez golova, Brentford je uspeo da zatrese mrežu u 73. minutu, ali je pogodak Tonija poništen posle intervencije iz VAR sobe.
I kada se činilo da će susret biti završen bez pobednika – usledila...
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Milan savladao Fiorentinu i učvrstio se na drugom mestu Serije A

Izvor: Piplmetar.rs, 31.Mar.2024

L. I. . .. Nastup za pobednički tim zabeležio i Luka Jović .. Foto: Tanjug.rs/AP. .. Fudbaleri Milana savladali su Fiorentinu rezultatom 2:1, u okviru okviru 30. kola Serije A.. Posle prilično nezanimljivog prvog poluvremena koje je završeno bez golova,...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.