Junajted neko vreme bez Danaca, poznata i kazna za Ten Haga

Izvor: B92, 12.Nov.2023, 12:58

Junajted neko vreme bez Danaca, poznata i kazna za Ten Haga

Mančester junajted je u poslednjem meču pred novu dvonedeljnu pauzu pobedio kod kuće ekipu Lutona sa 1:0.

Bila je to njihova četvrta pobeda u poslednjih pet mečeva u Premijer ligi, ali nije proplo bez novih problema.

Menadžer Erik ten Hag, koji od početka sezone ima velikih muka sa povredama igrača, sada ima novu glavobolju.

Danski internacionalci, Kristijan Eriksen i Rasmus Hojlund, nisu završili utakmice i pitanje je koliko će sada pauzirati. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Eriksen se pred kraj prvog poluvfremena okliznuo i požalio na bol u predelu kolena, dok je kod Hojlunda najverovatnije u pitanju zadnja loža.

Ten Hag posle meča nije mogao da precizira o čemu se radi i rekao je da će se tek posle detaljnih pregleda znati stanje njihovih povreda.

U svakom slučaju, sreća je za klub što dve nedelje neće biti mečeva, tako da bi mogli da imaju dovoljno vremena da se oporave, a očekuje se povratak i Luka Šoa do kraja meseca.

Inače, menadžer Junajteda neće moći da predvodi ekipu sa klube na prvom narednom meču, gostovanju Evertonu 26. novembra.

Protiv Lutona mu je pred kraj meča sudija Džordž Skot pokazao žuti karton zbog protestak.

Kako mu je to treći žuti karton ove sezone, moraće da pauzira jedan meč, a tim će sa klupe predvoditi njegovi pomoćnici Mičel van der Gag i Stiv Meklaren.

"Prihvatam odluku. Bilo je sve to zbog auta, bilo je jasno da je lopta za nas. Ne brinem se, imam izuzetno kompetentne saradnike, oni će biti u stanju da odlično vode tim", rekao je Ten Hag.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.