Junajted nastavlja da baca pare, daje 80 miliona za defanzivnog vezistu

Izvor: 011vodič.com, 13.Okt.2019, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted nastavlja da baca pare, daje 80 miliona za defanzivnog vezistu

Menadžer Junajteda Ole Gunar Solskjer i izvršni direktor kluba sa Old Traforda Ed Vudvord postaju ozbiljni sinonimi za bacanje para. U sred žestoke krize koja drma slavni klub, Mančester junajted priprema novu astronomsku ponudu, vrednu 80 miliona evra. To i ne bi bilo čudno da meta nije defanzivni vezista, a njegovo ime je Deklan Rajs.
Na meču Poljska – Severna Makedonija, kvota naše kladionice za igru 1-1 je 2.05.
Prema najavama sa Ostrva, “crveni đavoli” >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << će već u januaru pokušati da privole Vest Hem da im proda 20-godišnjeg Engleza. Rajs je inače pod ugovorom sa “čekićarima do 2024.
Novi potez čelnih ljudi Junajteda je, u  najmanju ruku, čudan. Klub je prošlog leta potrošio 145 miliona evra za kupovinu štopera i desnog beka. Pritom je zaboravio da dovede centralnog napadača i da tako nadomesti odlazak Romelua Lukakua. Sada još i Rajs…


The post Junajted nastavlja da baca pare, daje 80 miliona za defanzivnog vezistu appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

KVALIFIKACIJE ZA EP Belgija ostala perfektna

Izvor: 011vodič.com, 13.Okt.2019

Fudbalska reprezentacija Belgije će igrati na Evropskom prvenstvu sledeće godine. To je poznato od ranije. Ipak, “crveni đavoli” se ni posle overenog plasmana nisu opustili i u nedelju su nastavili u trijumfalnom ritmu. U 8. kolu su savladali Kazahstan u Nur Sultanu sa 2:0 (1:0).. Na meču Poljska...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.