Junajted kapariše napadača Kristal Palasa?

Izvor: Sportski Žurnal, 24.Jan.2013, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted kapariše napadača Kristal Palasa?

Mančester Junajted je spreman da angažuje talentovanog napadača drugoligaša Kristal Palasa Vilfrida Zahu za sumu od čak 15 miliona funti, preneli su britanski mediji.
Očekuje se da Zaha do kraja nedelje bude podvrgnut obaveznim lekarskim pregledima, a potom će sa „crvenim đavolima” potpisati ugovor na pet i po godina, pre nego što bude pozajmljen sadašnjem klubu do kraja sezone.
Kako tvrdi Bi-Bi-Si Sport, Mančester Junajted će za 20-godišnjeg Zahu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << isplatiti početnu sumu od 10 miliona funti, koja bi mogla da se uveća na 15 miliona, zavisno od broja odigranih utakmica.
Reč je o veoma talentovanom fudbaleru, rođenom u Obali Slonovače, koji se sa porodicom preselio u Englesku kao četvorogodišnjak, a posle osam godina priključio se mlađim kategorijama Kristal Palasa.
Otkako je debitovao za seniorski tim londonskog kluba u martu 2010. odigrao je 124 utakmice i postigao 15 golova.
Zaha je igrao za sve mlađe engleske selekcije, a u novembru prošle godine na prijateljskoj utakmici protiv Švedske debitovao je i za A reprezentaciju „Gordog Albiona”.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Iz Palasa, preko Mančestera, u Palas

Izvor: RTS, 25.Jan.2013, 12:43

Engleski Mančester Junajted potpisao je ugovor sa igračem sredine terena Kristal Palasa Vilfredom Zahom, koji će ostati u tom klubu na pozajmici do kraja sezone..."Dovešćemo igrača koji ima veliki potencijal. Naš klub je oduvek znao da radi sa mladima i napravi od njih prave fudbalere", kazao...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.