Junajted jedva, petarda Njukasla protiv Vest Hema VIDEO

Izvor: B92, 05.Apr.2023, 23:01

Junajted jedva, "petarda" Njukasla protiv Vest Hema VIDEO

Fudbaleri Mančester junajteda i Njukasla nastavljaju trku za plasman u Ligu šampiona.

Junajted je u odloženom meču 25. kola Premijer lige na Old Trafordu pobedio sa 1:0 (1:0) ekipu Brentforda i time im se revanširao za poraz na startu sezone od 4:0.

Nije bilo lako Junajtedu, ali prekinuli su niz od tri meča bez gola i pobede u Premijer ligi.

Kao i bezbroj puta do sada ove sezone presudio je najbolji strelac "crvenih đavola", Markus Rašford koji je postigao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 15. ligaški gol u sezoni i 28. u svim takmičenjima.

Dogodilo se to u 27. minutu kada je Sabicer sjajno spustio loptu na nogu Rašforda koji je poslao snažnim udarcem pod prečku.

Bilo je još šansi na obe strane, ali je na kraju rezultat ostao nepromenjen, pa je Mančester junajted napravio skok sa petog na četvro mesto ispred Totenhema.

Njukasl je nastavio tamo gde je stao pre nekoliko dana kada je na svom terenu pobedio baš Mančester junajted.

Ovog puta bili su još raspoloženiji protiv Vest Hema u Londonu, pobedili su sa 5:1 (2:1).

Posebno su bili raspoloženi dvostruki strelci, Kalum Vilson koji je mrežu "čekićara" zatresa u šestom i 46. minutu, te Žoelinton koji se radovao u 13. i 90. minutu.

Mrežu domaćina zatresao je i Aleksandar Isak u 82. minutu dok je jedini gol za tim Dejvida Mojesa postigao Kurt Zuma u 40. minutu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United,   Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.