Junajted jedva do boda sa Stoukom

Izvor: B92, 01.Jan.2015, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted jedva do boda sa Stoukom

Fudbaleri Stouk Sitija i Mančester Junajteda igrali su 1:1 u prvoj utakmici Premijer lige u 2015. godini u okviru 20. kola.

Pred 27.000 gledalaca u Stafordširu, Rajan Šoukros je doveo domaći tim u vođstvo već u drugom minutu, a izjednačenje ‘Crvenim đavolima’ doneo je Radamel Falkao u 26.

Posle trećeg remija na poslednje četiri utakmice, Junajted je ostao na trećem mestu tabele, sa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << devet bodova manje od Čelsija, koji tek treba da igra sa Totenhemom od 18.30.

Stouk je, s druge strane, ostao na 11. mestu, sa 26 bodova, 20 manje od ‘Plavaca’.

Domaći tim nije mogao bolje da počne utakmicu, pošto je poveo već u drugom minutu, pogotkom Šoukrosa, koji je poslao loptu tik ispod prečke na asistenciju Pitera Krauča. Stouk je nastavio sa napadima, a najbolja prilika usledila je u 18. minutu, kada je prevario Džonija Evansa i sam izašao pred Davida De Heu, ali je šutirao preko gola.

Nedugo zatim, Junajted je kaznio taj promašaj, kada se Falkao sjajno snašao pošto je prihvatio loptu odbijenu iz kornera i poslao je u samu sredinu gola.

U nastavku, Stouk je imao veće šanse za trijumf, ali su igrači domaćeg tima ili promašili svoje šanse ili je De Hea odlično intervenisao. Najbolju priliku imao je Krauč u 70. minutu, kada je pogodio desnu stativu, a sudija čak nije sudio čist penal za Stouk kada je Kris Smoling dotakao loptu rukom posle šuta bivšeg reprezentativca Engleske.

Premijer liga, 20. kolo

Stouk Siti – Mančester Junajted 1:1

Aston Vila – Kristal Palas 16.00

Hal Siti – Everton 16.00

Liverpul – Lester Siti 16.00

Mančester Siti – Sanderlend 16.00

Njukasl – Burnli 16.00

Kvins Park Rendžers – Svonsi Siti 16.00

Sautempton – Arsenal 16.00

Vest Hem – Vest Bromvič Albion 16.00

Totenhem – Čelsi 18.30

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tadić strelac u pobedi nad Arsenalom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jan.2015

Fudbaleri Sautempona pobedili su danas na svom terenu Arsenal sa 2:0 (1:0) u 20. kolu engleske Premijer lige, a strelac jednog gola bio je srpski reprezentativac Dušan Tadić...Tadić je postigao gol u 56. minutu, nakon je iskoristio kiks odbrane Arsenala, a prethodno je Saido Mane doveo "svece" u vođstvo...Sautempton...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Van Gal: Nismo zaslužili više

Izvor: B92, 01.Jan.2015

Menadžer Mančester Junajteda Luj Van Gal izjavio je da njegova ekipa nije zaslužila više od remija protiv Stouka...Junajted je odigrao nerešeno 1:1 sa Stoukom, u prvoj utakmici Premijer lige u 2015. godini u okviru 20. kola...“Nerešeno je i nismo zaslužili više. Bili su bliži golu od nas,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.