Junajted je u velikoj krizi, podatak koji govori sve!

Izvor: Sportske.net, 24.Apr.2019, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted je u velikoj krizi, podatak koji govori sve!

Brojke ne lažu.

Mančester junajted je večeras poražen od gradskog rivala Sitija rezultatom 2:0, bila je to partija za nezaborav na Old Trafordu.

Navijači ne mogu biti zadovoljni igrom pulena Olea Gunara Solskjera koji je nakon odličnog početka na klupi "Crvenih đavola" posustao, pa je Junajted sada u velikoj krizi.

To pokazuje i podatak da ekipa sa "Teatra snova" nije uspela da postigne nijedan pogodak u prethodne tri utakmice, a da je poslednji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << iz igre postigla još od 2. aprila i poraza od Vulverhemptona - skoro devet sati igre!

Pred Junajtedom je sada veoma težak zadatak, ostale su još tri utakmice do kraja Premijer lige, a ekipa se nalazi na šestom mestu sa tri boda zaostatka od Čelsija koji drži poziciju koja vodi u Ligu šampiona.

Sreća po tim iz Mančestera je ta što se ni Arsenal večeras nije proslavio.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.