Junajted je u krizi! Treći uzastopni poraz Murinja, nadigrao ga i Macari! (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Sep.2016, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted je u krizi! Treći uzastopni poraz Murinja, nadigrao ga i Macari! (video)

Fudbaleri Mančester junajteda vezali su i treći uzastopni poraz, pošto su danas u gostima izgubili od ekipe Votforda rezultatom 3:1 (1:0).

Votford je poveo golom Kapua u 34. minutu posle sporne situacije između Britosa i Marsijala, a izjednačio je Rašford u 62. minutu. Novu prednost od  2:1 doneo je rezervista Zuniga u 84. minutu, da bi u nadoknadi vremena Dini sa bele tačke postavio konačnih 3:1.

Ovo je drugi uzastopni poraz Junajteda koji je ostao na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << devet osvojenih bodova, šest manje od lidera Mančester sitija. Votford je u sredini tabele sa sedam osvojenih boova. Golove sa ove utakmice pogledajte OVDE.

Votford je bolje otvorio meč, već posle 15 minuta igre, domaći su imali veliku šansu da dođu do vođstva. domaći su imali veliku šansu da dođu do vođstva i to nakon velikog nesporazuma Davida de Hee i Krisa Smolinga.

Španski golman je napustio gol liniju da uhvati jednu dubinsku loptu, Smoling ga nije verovatno ni čuo ni videom, došlo je do sudara, a lopta je pala na nogu Igalu koji je promašio prazan gol.

Junajted je delovao ponovo bledo, ali je igru gostiju prodrmala prečka Pola Pogbe sa 25 metara, što je bio najbolji potez Francuza na ovoj utakmici.

U 34. minutu, Kapu je svojim četvrtim golom ove sezone doneo prednost domaćima, ali nakon jedne sporne situacije koja je prethodila.

Marsijal je izgubio loptu na levom boku posle duela sa Britosom, ali pomoćni sudija nije signalizirao faul, a glavni delio njegovo mišljenje.

Usledio je centaršut Janmata, a Kapue se našao na pravom mestu i pogodio četvrti put ove sezone.

Inače, Francuz je posle tog duela napustio teren, jer je i prethodno dobio udarac u glavu, a na terenu ga je zamenio Ešli Jang.

Gosti su najbolju šansu u prvom poluvremenu propustili neposredno posle primljenog gola kada je Ibrahimović ostao sam na drugoj stativi, ali je pogodio samo spoljni deo mreže.

Junajted je u drugom poluvremenu zaigrao nešto bolje, Murinjo je krenuo na sve ili ništa, Mata je zamenio Valensiju i 62. minutu kada je i došlo do iznenađenja.

Ibrahimović je centirao sa leve strane, a lopta se uz dosta sreće odbila na nogu Rašfordu koji pogađa za 1:1.

Taj gol je pokrenuo goste, Ibrahimović je sledeći imao, šansu, ali je njegov sjajni udarac glavom zaustavio Gomeš.

Trenutak odluke dogodio se u 84. minutu kada je Zuniga pogodio za 2:1. Kolumbijac je praktično iz svog prvog dodira sa loptom pogodio drugi ugao pošto se samo minut pre toga zamenio Kapua, De Hea je bio kratak, a Zuniga je pogodio malu mrežicu.

Do kraja utakmice Votford je uspeo da potvrdi pobedu golom sa bele tačke. Felaini je oborio Zunigu, a sa penala precizan je bio Troj Dini za veliku radost ''stršljenova'.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Junajted izgubio od Votforda posle 30 godina! tadić sjajan u trijumfu Svetaca (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 18.Sep.2016

Žoze Murinjo se suočava sa prvim velikim problemom otkako je došao u Mančester junajted! Drugi uzastopan poraz i kaskanje za gradskim rivalom u borbi za titulu već šest bodova posle pet kola...Bolji od Junajteda bila je ekipa Votforda koja je na svom terenu slavila rezultatom 3:1 i tako došla...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.