Junajted izgubio, a Ferguson se radovao VIDEO

Izvor: B92, 24.Feb.2024, 22:54

Junajted izgubio, a Ferguson se radovao VIDEO

Mančester junajted je u Premijer ligi doživeo deseti poraz ove sezone i to od Fulama (2:1), ali nisu svi bliski klubu bili tužni.

Pre svega legendarni menadžer Aleks Ferguson, koji je daleko bio od Old Traforda.

Čuveni trener poznato je da je veliki obožavatelj konjičkih trka, a u posedu je i nekoliko zaista uspešnih grla.

Tako je ovog popodneva bio na trci u Saudijskoj Arabiji gde je njegovo grlo Spirit Denser odneo veliku pobedu na Neom Turf kupu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Sedmogodišnje grlo osvojilo je prvu nagradu, a veruje se da je do sada doneo Fergusonu nagrade vrednije od 1,7 miliona funti.

Ferguson je snimljen kako se raduje velikoj pobedi sa svojim saradnicima.

"Živimo san, sto odsto. Njegov trener je rekao da ima velike šanse, ali nikada ne možete da budete preterano samouvereni u ovakvoj trci. Bilo je fantastično. Posle trijumfa u Bahreinu i dolaska na ovaj nivo, izdanje džokeja Oisina i ovok grla bili su neverovatni. Apsolutno neverovatni", rekao je Ferguson.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.