Junajted dočekao svoju priliku, Čolo priznaje poraz?

Izvor: Sportske.net, 15.Avg.2020, 20:49

Junajted dočekao svoju priliku, Čolo priznaje poraz?

Kakva bi to sredina bila.

Atletiko Madrid je završio svoju sezonu.

"Jorgandžije" su nadigrane u četvrtfinalu Lige šampiona od strane RB Lajpciga, može se reći da španski tim nije pokazao mnogo tokom same utakmice. A i cele sezone.

Madriđani su uspeli da se kvalifikuju i naredne sezone za LŠ, ali niti u jednom trenutku nisu zapretili "El Klasiko" paru u trci za titulom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Engleski mediji pišu kako Mančester Junajted veruje da će konačno ostvariti dugogodišnju želju, a to je kupovina Saula Nigueza!

Španac ima ugovor do 2026. godine, "đavoli" smatraju da bi ponuda od 70 miliona funti mogla da završi posao, Atletiku treba novac posle velikog broja kupovina tokom leta.

Saulu bi sledila plata od 150 hiljada funti i neverovatna šansa da oformi neverovatan trio sa Brunom Fernandešom i Polom Pogbom. Ostaje da se sačeka završetak Junajtedovih obaveza u LE, a onda kreću kupovine.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Junajted nudi 75.000.000 za Čolovog "ratnika"

Izvor: B92, 16.Avg.2020, 12:34

Mančester junajted sprema bogatu ponudu Atletiko Madridu za njihovog igrača Saula Niguesa..."Crveni đavoli" su 25-godišnjeg veznjaka želeli i prošle sezone, ali su "jorgandžije" odbile da sarađuju...Niges ima višegodišnji ugovor sa Madriđanima, čak do 2026. godine...Cena transfera mogla bi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.