Izvor: Nezavisne Novine, 11.Feb.2017, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted bez problema, VBA do boda u 94. minuti

Fudbaleri Mančester Junajteda upisali su sigurnu pobjedu protiv Votforda na "Old Trafordu" u 25. kolu Premijer lige.

Junak pobjede "crvenih đavola" bio je Antoni Marsijal, koji je postigao gol i bio asistent kod vodećeg pogotka koji je postigao Huan Mata.

Francuski fudbaler je odlično proigrao Matu u 32. minutu, a on samo poslao loptu u desni donji ugao. Marsijalu je u 60. minutu loptu poslao >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Zlatan Ibrahimović, a potom je uslijedila njegova solo akcija, poslije koje je Gomes bio nemoćan na golu.

Junajtedu je to bila 16. utakmica bez poraza, što je najduži niz među prvih pet timova u ligi. "Crveni đavoli" su tako došli i do 2.000. boda u Premijer ligi.

Izabranici Žozea Murinja su sada na petom mjestu sa 48 bodova, 11 manje od vodećeg Čelsija, koji ima utakmicu manje. Votford je na desetoj poziciji sa 30 bodova.

Najviše uzbuđenja viđeno je na Olimpijskom stadionu u Londonu, gdje su Vest Hem i Vest Bromvič igrali nerješeno 2:2. Gosti su do boda došli golom Gareta Mekolija u četvrtom minutu nadoknade, pošto je domaći tim vodio od 86. minuta Manuela Lansinija. VBA je, inače, vodio od šestog minuta preko Nasera Čadlija, a prvo izjednačenje na utakmici bilo je djelo Sofijana Fegulija.

Četiri gola viđena su i u pobijedi Sautemptona u Sanderlendu rezultatom 4:0. Manolo Gabijadini je bio dvostruki strijelac u trijumfu svog tima u 30. i 45. minutu, a kod drugog gola asistent mu je bio Dušan Tadić. Džejson Denejer je autogolom povisio na 3:0 u 89. minutu, a konačan rezultat u nadoknadi vremena postavio je Šejn Long u drugom minutu nadoknade. Tadić je u igri bio do 82. minuta.

U preostale dvije utakmice odigrane u subotnjem popodnevnom terminu, Stouk Siti je pobijedio Kristal Palas sa 1:0, dok su Midlzbro i Everton igrali bez golova.

Jedini gol u pobjedi Stouka, kojom je njegov tim izašao iz opasne zone, postigao je Džo Alen u 67. minutu. Debi u poraženom timu imao je Luka Milivojević , koji je odigrao svih 90 minuta pred 27.000 navijača.

(Sport klub)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.