Junajted bez povređenog Sančesa u Sautemptonu

Izvor: B92, 30.Nov.2018, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted bez povređenog Sančesa u Sautemptonu

Mančester junajted ima novi problem uoči subotnjeg gostovanja Sautemptonu na "Sent Meriju".

Žoze Murinjo, čiji se tim posle 13 odigranih kola u Premijer ligi nalazi na sedmom mestu sa 21 osvojenim bodom, neće moći da računa na napadača Aleksisa Sančesa.

Reprezentativac Čilea je na treningu u četvrtak povredio zadnju ložu i neizvesno je koliko će pauzirati.

Njega nije bilo ni u timu za susret Lige šampiona sa Jang Bojsom koji je Junajted >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dobio rezultatom 1:0, pogotkom Maruana Felainija u nadoknadi vremena.

To je bio povod za spekulacije kako je Sančes navodno ljut na Murinja i kako želi da već u zimskom prelaznom roku napusti klub sa "Old Traforda".

Inače, Sančes je ove sezone postigao svega jedan gol za "Crvene đavole".
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Murinjo: Mogu i ja da stojim na golu kao De Hea, Felaini nije Maradona, Aleksis završio godinu

Izvor: MozzartSport.com, 30.Nov.2018

Žoze Murinjo je još jednom uspeo da se izvuče. Golom u nadoknadi vremena protiv Jang Bojsa je uveo Mančester Junajted u osminu finala Lige šampiona i burnom reakcijom prilikom slavlja pokazao koliko mu je bitno. Portugalac je jedva dočekao da odgovori dužebrižnicima i da likuje zbog pobede. Sada...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.