Fernandeš na štakama pred odlučujuću bitku Junajteda za LŠ

Izvor: B92, 25.Apr.2023, 11:09

Fernandeš na štakama pred odlučujuću bitku Junajteda za LŠ

Fudbaler Mančester junajteda Bruno Fernandeš (28) mogao bi da propusti predstojeću utakmicu protiv Totenhema zbog povrede, preneli su britanski mediji.

Fernandeš je dobio udarac u nogu u nedelju u prvom poluvremenu polufinale utakmice FA kupa protiv Brajtona, ali je na terenu ostao do 101. minuta.

Njegova supruga je sinoć postavila fotografiju na društvenim mrežama na kojoj se vidi da je Fernandešu bandažiran desni skočni zglob, a zaštitna čizma i dve štake >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bile su postavljene pored kreveta, preneo je Dejli Mejl.

Fernandeš je na štakama samo dan nakon što je bio prisiljen da izađe sa terena na meču u kojem je Junajted pobedio Brajton u polufinalu FA Kupa, na penale.

Portugalac je povredio zglob tokom prvog poluvremena okršaja na Vembliju. Igrao je do 101. minuta, pre nego što ga je zamenio Vout Veghorst.

Prema navodima ESPN, Erik ten Hag je razmišljao o vađenju ofanzivnog veziste i kad se incident dogodio i tokom poluvremena.

Međutim, sam Fernandeš je bio odlučan da ostane na terenu. Povreda je izazvala strahove da bi mogao propustiti gostovanje kod Totenhema u četvrtak uveče.

Ten Hag već ima problema s povredama jer je Lisandro Martines odsutan do kraja sezone, a i njegov kolega štoper Rafael Varan je takođe van stroja.

Junajted će gostovati u Londonu u duelu direktnih rivala za mesto koje vodi u Ligu šampiona sledeće sezone.

Prve četiri ekipe plasiraće se u najelitnije evropsko takmičenje, Junajted je trenutno četvrti sa 59 bodova, a Totenhem na petom mestu ima 53, ali i dva meča više.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United,   Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.