Junajted  Norič 0:8, Čelsi  Barnli 1:32

Izvor: B92, 10.Jan.2020, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Junajted " Norič 0:8, Čelsi " Barnli 1:32"

Sudeći prema pojedinim poznatim ličnostima, Mančester junajted će u subotu 11. januara na svom "Old Trafordu" doživeti najteži poraz u istoriji.

Ako je verovati "šaljivim" prognozama poznatih holivudskih zvezda Hjua Granta i Metjua Mekonahija, tim Olea Gunara Solskjera će izgubiti od ekipe Noriča sa 8:0!

Portal BBC uoči svakog kola Premijer lige donosi prognozu tačnog rezultata. To redovno radi nekadašnji igrač Liverpula Mark Lorenson, ali i pojedine >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << popularne ličnosti.

Sudeći po Lorensonu, Junajted koji u 2020. još nije zabeležio pobedu (Arsenal 0:2, Vulvsi 0:0 i Mančester siti 1:3), pobediće rezultatom 2:0.

"Mančesteru mnogo toga nedostaje u ovom trenutku, uključujući tu i intenzitet igre, kreativnost i kvalitet. Pogledajte sredinu, nemate koga da se plašite. Znam da su bez povređenih Pola Pogbe i Skota mektominija, ali odakle će doći ta energija? Gde je lukavstvo?", pita se Lorenson, ali ipak prognozira pobedu domaćina.

Hju Grant, koji je nekada, kako je rekao bio redovan posetilac mečeva Fulama na "Krejven kotidžu" sada ne stiže da ih isprati.

Mekonahi, je delimični vlasnik ekipe Ostina u Teksasu, ekipe koja će igrati od 2021. u MLS.

Ni Hju ni Met nisu obrazložili zašto će po njima Junajted izgubiti sa 0:8, biće da baš i ne vole "crvene đavole". Ili Hju konkretno Čelsi, za kojeg je rekao da će izgubiti kod kuće od Barnlija sa 1:32.

Ali red je malo i našaliti se u surovom svetu profesionalnog fudbala gde se sve gleda kroz novac i rezultat.

Samo, da nisu malo preterali...

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.