Još malo je ostalo do kraja Mozzart izzazova, najveće kvote pomoć do dnevnog nagradnog fonda od 500.000

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2023, 13:21

Još malo je ostalo do kraja Mozzart izzazova, najveće kvote pomoć do dnevnog nagradnog fonda od 500.000

Najveći koeficijenti danas na pobede Mančester Junajteda u Sevilji i Nice na svom terenu protiv Bazela

Najveće takmičenje u sportskom klađenju u Srbiji je u punom jeku. Mozzart izazzov počeo je 23. marta i trajaće još četiri dana, do 23. aprila, tokom čega će za kladilačko umeće da bude nagrađeno 960 igrača.

Svakog jutra na programu je novi dnevni izazzov koji treba da se ispuni kako bi se ušlo u konkurenciju za deo dnevnog nagradnog fonda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od 500.000 dinara. Na rang listama vidljivi su najbolje plasirani tiketi i to 20 sa weba, kao i 10 sa uplatnih mesta svakog dana.

Juče je najbolji bio Miloš P. koji je na tiket vezao 6 utakmica gg3+ i osvojio prvo mesto i 100.000 dinara.

Današni izazov je: pogodi jednu utakmicu sa tipom oba tima daju gol u prvom poluvremenu (1GG).

Četvrtak je tradicionalno dan za Ligu Evrope i Ligu konferencije. Bukmejkeri Mozzarta su za danas spremili dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu. U pitanju je dvojka na Mančester Junajted u Sevilji i kec na Nicu protiv Bazela.

SEVILJA – MANČESTER JUNAJTED (ČETVRTAK, 21.00), DVOJKA 2,10

Mančester Junajted je pre sedam dan u finišu prosuo dva gola prednosti koji je doneo Austrijanac Marsel Zabicer. Sevilja je majstor za utakmice četvrtkom, takmičenje koje je osvajila šest puta u ovom veku. Andalužani pred svojim navijačima imaju šansu da sruše prvog favorita za trofej. Sevilja je imala tubulentnu sezonu, smenila je dvojicu trenera, Lopetegija i Sampaoljem, nije još obezbedila opstanak u Primeri, put do Evrope vodi samo preko ovog takmičenja, tako da ekipa Nemanje Gudelja i Marka Dmitrovića sve karte baca na drugorangirano UEFA takmičenje. Za Junajted neće igrati jedan od najboljih igrača, Portugalac Bruno Fernandes, dok domaćin ne može zbog kartona da računa na Argentinca Montijela.

NICA - BAZEL (ČETVRTAK, 21.00), KEC 1,60

Da li je Nica danas sigurica? U prvom meču četvrtfinala Lige konferencije nije bilo pobednika u Bazelu – 2:2, rezultat koji daje francuskom timu velike šanse da se nađe u završnici najslabijeg takmičenje na tlu Starog kontinenta. Pre sedam dana su bili dvostruki strelci, Amduni za Bazel, a Mofi za tim sa Azurne obale. Obe ekipe su u lošoj formi poslednjih nedelja. Nica nije dobila već pet mečeva u inizu, a Bazel četiri, mada je prošle nedelje odigrao odličnih 1:1 sa budućim šampionom Švajcarske Jang Bojsom.

U ponudi su i strelci na večerašnjim mečevima koje možete kombinovati uz izazzov kako biste na svom tiketu imali najveću kvotu ukupno.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.