Jedan poziv menja sve: Zidan kvari posao Junajtedu

Izvor: Vesti-online.com, 23.Jul.2016, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedan poziv menja sve: Zidan kvari posao Junajtedu

U nekoliko navrata transfer Pola Pogbe iz Juventusa u Mančester Junajted proglašavan je gotovim poslom, ali svakog puta izostajala je zvaniučna potvrda

Pričalo se da je englski klub spreman da obori rekord i da će platiti svoj nekadašnji “škart” čak 120 miliona evra “staroj dami”, ali bi svaki put iskočio neki novi problem.

Kako prenose pojedini španski mediji to je iskoristio madridski Real da se ponovo umeša u trku i tako pokvari posao Junajtedu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ali i da odgovori Barseloni za “krađu” Andrea Gomeša, koji je navodno već sve dogovorio sa “kraljevskim klubom”, a onda se predomislio i otišao u Kataloniju.

Navodno u celu priču se umešao i trener Zinedin Zidan, koji je lično zvao svog zemljaka da dođe u Madrid, ali je problem u tome što je Pogba dao reč Murinju

Poznato je takođe da Real ne štedi novac kada su u pitanju “mega transferi” pa neće biti problem da Madriđani i pojačaju ponudu od 120 miliona evra koliko nudi Mančester.

Indikativno je da je Juventus u subotu potrošio 94 miliona evra za transfer Gonzala Iguaina što znači da je posao oko Pogbe pri samom kraju.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.