Januzaj se seli u Francusku?

Izvor: Sportske.net, 13.Jan.2017, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Januzaj se seli u Francusku?

Na 'Old Trafordu' ne računaju na Albanca sa belgijskim pasošem, pa bi po isteku pozajmice u Sanderlendu karijeru mogao da nastavi u Fracuskoj.

Agent nekada velike nade 'Đavola', Dirk De Vrise, izjavio je da je za njegovog klijenta zagrizao Olimpik iz Liona.

"Nekoliko francuskoh klubova se interesuje za Adnana, za sada je najuporniji i najkonkretniji Lion. Saslušaćemo sve ponude, videžemo i šta će reći ljudi iz Mančester Junajteda." rekao je on.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Izvori bliski 'Teatru snova' tvrde da je Januzaj završio svoje i da će biti prodat kada se okonča pozajmica u Sanderlendu.

Januzaj nije impresionirao u dresu 'Crnih mačaka' , iako se verovalo da će Dejvid Mojes da ga podigne iz letagrije. Podsetimo, Mojes ga je dosta forsirao dok je bio menadžer 'Crvenih đavola'.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.