Januzaj odlučio da igra za Belgiju

Izvor: Vesti-online.com, 23.Apr.2014, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Januzaj odlučio da igra za Belgiju

Mladi fudbaler Mančester junajteda Adnan Januzaj odlučio je da nastupa za reprezentaciju Belgije, rekao je danas selektor Mark Vilmots.

Adnan Januzaj  

"Danas sam dobio zvaničnu potvrdu da će Adnan Januzaj nastupati do kraja karijere za reprezentaciju Belgije. Ovo je jedna veoma dobra vest i ja sam oduševljen, što je tako jedan mlad i talentovan fudbaler izabrao da igra za Belgiju", napisao je Vilmots na svom zvaničnom tviter profilu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
 

Januzaj je 1995. godine rođen u Briselu, a šest godina kasnije svoju juniorsku karijeru je počeo u istoimenom klubu iz tog grada, da bi kasnije prešao u Anderleht, pa u Mančester juanjted. Ovaj 19-godišnji napadač, čiji su roditelji Albanci sa Kosova i Metohije, imao je pravo nastupa za Belgiju, Albaniju, Srbiju, Kosovo, Englesku i Belgiju.

 

Reprezentacija Belgije nastupiće na predstojećem Svetskom prvenstvu u Brazilu, a takmičiće se u Grupi H sa selekcijama Alžira, Rusije i Južne Koreje.

 
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Januzaj odlučio da igra za Belgiju

Izvor: Vesti-online.com, 24.Apr.2014, 01:05

Mladi fudbaler Mančester junajteda Adnan Januzaj odlučio je da nastupa za reprezentaciju Belgije, rekao je danas selektor Mark Vilmots. ..Adnan Januzaj.. .."Danas sam dobio zvaničnu potvrdu da će Adnan Januzaj nastupati do kraja karijere za reprezentaciju Belgije. Ovo je jedna veoma dobra vest i...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.