Jang: Pomislio sam da se Ferguson vratio

Izvor: B92, 12.Feb.2019, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jang: Pomislio sam da se Ferguson vratio

Fudbaler Mančester Junajteda, Ešli Jang, povezao je Solskjerov uticaj na ekipu sa načinom na koji je to radio Ser Aleks Ferguson.

Rad Ole Gunara Solskjera se u mnogo čemu poklapa sa radom Ser Aleksa Fergusona, primetio je Jang, Solskjer je nasledio Žozea Murinja na klupi Junajteda i pobedio je na 10 od 11 odigranih utakmica, pa se već na "Ostrvu" piše da bi mogao da tu i da ostane.

Junajtedov >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << trijumf nad Fulamom za vikend, vratio ih je među četiri najbolje ekipe Premier Lige i dobri stari duh Junajteda osetio se u vazduhu.

"Kada sam video kako Ole radi, pomislio sam da se Ser Aleks vratio." rekao je Jang, a preneo francuski L'Ekip. "Angažovan je sa Majkom Felanom, nekadašnjim Fergusonovim asistentom, kao i sa Majklom Kerikom, a i sam se ugleda na Aleksa Fergusona, za kog je igrao svojevremeno i on tačno zna šta znači igrati za Mančester Junajted i biti opsednut pobedom, a takođe zna da to prenese na igrače. Kao što je i Ser Aleks znao."

Solskjer je glavni razlog za oživljavanje Junajteda, a njegov fokus na ofanzivne zadatke, koji itekako prija igračima, može mu doneti i stalan posao na "Old Trafordu".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.