Iznenađujuće, ponuda Mančester junajteda za Hrvata!

Izvor: Sportske.net, 24.Maj.2018, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iznenađujuće, ponuda Mančester junajteda za Hrvata!

Murinjo bi ga vrlo lako uklopio u tim, on je garancija uspeha!

Kada njega imate u timu, to vam je garancija uspešne sezone.

Mario Mandžukić je i ove sezone doprineo mnogo uspesima Juventusa, baš kao što je to radio i u dresovima Atletiko Madrida i Bajerna iz Minhena, a sa tim je vrlo dobro upoznat i Žoze Murinjo.

Murinju je potreban fudbaler njegovog kalibra, neko ko može dosta da pomogne naredne sezone i prema informacijama koje imaju italijanski mediji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Mančester junajted je već kontaktirao hrvatskog napadača.

Marsijal najverovatnije napušta Mančester junajted, upravo će se na taj način otvoriti mesto za Mandžukića u ovom klubu.

Ugovor Marija Mandžukića ističe 2020. godine, ali je on izrazio želju da ode na kraju ove sezone i ponude se ređaju na adresi Juventusa.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.