Istorija se ponavlja, zar Gvardiola i Siti ništa nisu naučili?! (foto)

Izvor: Sportske.net, 24.Sep.2020, 18:25

Istorija se ponavlja, zar Gvardiola i Siti ništa nisu naučili?! (foto)

"Građani" su se prelako odrekli još jednog mladog igrača.

Džejdon Sančo je u avgustu 2017. godine stigao u redove Borusije Dortmund sa epitetom jednog od najboljih mladih igrača u Engleskoj.

Platili su ga oko sedam miliona evra, mladi fudbaler nije hteo da čeka na Gvardiolu, odabrao je klub u kojem je iako jako mlad mogao da dobije šansu da igra.

Napravio je sjajan potez, kao i Borusija, Sančo je danas jedan od najboljih mladih igrača na svetu, klub >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za njegove usluge traži 120 miliona evra, u Mančester junajtedu su pokušali da naprave matematiku, ali nisu uspeli, mada prelazni rok traje do petog oktobra, serija loših rezultata bi mogla da natera Eda Vudvorda da reaguje na pijaci.

Bilo kako bilo, Siti je napravio grešku, a izgleda da iz nje nisu ništa naučili.

Kako je danas potvrdio i sportski direktor "Milionera" Mihael Zorc, u klub sa "Signal Iduna Parka" je stigao mladi Džejmi Bajno-Gitens.

Ovaj 16-godišnji fudbaler nastupa na poziciji levog krila, a u Dortmund je stigao pravo iz akademije "Građana".

Priključio se U19 timu Borusije, ali kakva je politika kluba, ako se dobro pokaže, mogao bi i da debituje ove sezone u prvom timu.

Mladi Bajno-Gitens je i omladinski reprezentativac Engleske, može da nastupa i na desnom krilu, ali u špicu napada, a vreme će pokazati da li je uprava Mančester sitija napravila još jednu veliku grešku.

🗯️ Michael #Zorc: "Jamie Bynoe-Gittens ist mittlerweile bei uns und wir freuen uns, dass er sich unserer Nachwuchsabteilung angeschlossen hat. Er wird vorerst in der #BVBU19 spielen. Unsere Scoutingabteilung hat da einen hervorragenden Job gemacht!" pic.twitter.com/zPp90l9NvT

— Borussia Dortmund (@BVB) September 24, 2020
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.