Inter želi da se otarasi Vidića, ali...

Izvor: Vesti-online.com, 27.Jun.2015, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inter želi da se otarasi Vidića, ali...

Nekadašnji srpski reprezentativac Nemanja Vidić odbio je ponudu Evertona, pišu engleski mediji. "Srpska stena" nije htela da se vraća na Ostrvo gde je ostavila dubok trag u Mančester Junajtedu, pa se zahvalila "karamelama" na ponudi.

Iskusni štoper posle sjajne karijere u Premijer ligi razočarao je ove sezone u Interu, gde žele da mu vide leđa, ali su u upravi "nero-azura" nemoćni jer Vidić ima još >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << dve godine ugovora sa klubom sa "Đuzepe Meace".

Prošlu sezonu, osim kikseva i početničkih grešaka našeg asa, prošla je konstantnim sukobima sa trenerom Robertom Manćinijem, koji je od povratka u Inter "nije mirisao" srpskog fudbalera.

Još jedan Srbin u dresu milanskog giganta, Zdrako Kuzmanović, na izlaznim vratima je kluba, a kao nove destinacije pominju se Vest Hem, Štutgart ili Bazel.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.