Inter odbio rekordnu ponudu Đavola!

Izvor: Sportske.net, 27.Okt.2018, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inter odbio rekordnu ponudu "Đavola"!

"Neroazuri" rešeni da zadrže fudbalera u svojim redovima.

Kako prenose italijanski mediji, Mančester junajted je više nego primamljivom ponudom pokušao da ubedi upravu Intera da posluju, ali su "Neroazuri" odlučno odbili takvu mogućnost.

Naime, Žose Murinjo želi da pojača zadnju liniju svoje ekipe, pa je upravi do znanja stavio da mu na raspolaganje stave talentovanog Milana Škrinijara.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Slovak je stigao u Inter leta minule godine za 35 miliona evra iz Sampdorije, a kako "Gazeta delo Sport" prenosi, Junajted je za njegove usluge ekipi sa "Meace" ponudio 75 miliona evra.

Bila bi to rekordna zarada za "Neroazure", ali su rešili da odbiju ponudu Junajteda, ne žele da se odreknu Škrinijara, koji ima potpisan ugovor sa klubom do 2022. godine, ali uprava radi na sastavljanju nove saradnje, koja bi još duže zadržala Slovaka u njihovim redovima.

Mogao je tako Škrinijar da postane i drugi najskuplje plaćeni defanzivac svih vremena, odmah iza Virdžila van Dajka, kojeg je Liverpul u januaru platio oko 85 miliona evra.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

MALO IM JE: Inter odbio baš dobru ponudu iz Mančestera (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2018, 08:25

Ugovorom je vezan još četiri godine...Čelnici Intera su navodno odbili ponudu od 75 miliona evra za Milana Škriniara. Kako prenosi Gazeta delo Sport, menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo insistira na dovođenju slovačkog štopera, ali Italijani očigledno smatraju da je ponuđena suma nedovoljna....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.