Inter ima tandem snova VIDEO

Izvor: B92, 29.Nov.2019, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inter ima tandem snova VIDEO

Romelu Lukaku pokazuje u Interu da nije on bio uzrok loše epizode u Mančester junajtedu.

Belgijanac se preporodio na Đuzepe Meaci gde sa Argentincem Lautarom Martinesom čini jedan od najboljih napadačkih tandema u Evropi.

Obojica su ove sezone postigla po 11 golova uz ukupno pet asistencija, a da su "tandem snova" potvridili su u utorak u Ligi šampiona.

U pobedi Intera na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << gostovanju kod Sparte u Pragu 3:1, Martines je bio dvostruki strelac, a oba gola je postigao na asistencije Lukakua, koji je postigao treći gol "nerazura".

Ljubitelje fudbala je posebno oduševila akcija kod drugog Martinesovog gola, pre svega zbog spektakularne asistencije Lukakua, koja je bila potez dana.

Ništa manje impresivan Lukaku nije bio kod prve asistencije. Odbio je fizički snažne napade dvojice defanzivaca Sparte i servirao Argentincu lagan pogodak.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.