Ibrahimović u Junajtedu do 2019. godine?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Sep.2016, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibrahimović u Junajtedu do 2019. godine?

Uprava Mančester Junajteda ponudila je Zlatanu Ibrahimoviću produžetak ugovora na još jednu sezonu, što znači da bi ostao na Old Trafordu do leta 2019. godine.

Kako prenose skoro svi ostrvski mediji, u Junajtedu su uvereni da doskorašnji kapiten reprezentacije Švedske bez probleme može da igra na visokom nivou do 38. godine života.

Ibrahimović je letos napustio Pari Sen Žermen i kao slobodan >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << igrač stigao u Junajted za platu od skoro 12 miliona evra, a prema novom ugovoru ta cifra mogla bi da bude i veća.

On je na prve četiri utakmice u Premijer ligi postigao isto toliko golova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ibrahimović ostaje u Junajtedu do 2019. godine?

Izvor: RTS, 11.Sep.2016

. Uprava Mančester Junajteda ponudila je Zlatanu Ibrahimoviću produžetak ugovora na još jednu sezonu, što znači da bi ostao na Old Trafordu do leta 2019. godine. On je na prve četiri utakmice u Premijer ligi postigao isto toliko golova.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.