Ibrahimović odbio da produži ugovor s Junajtedom iz razloga vrednog pohvale

Izvor: Blic, 27.Apr.2017, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibrahimović odbio da produži ugovor s Junajtedom iz razloga vrednog pohvale

Najbolji fudbaler Mančester Junajteda Zlatan Ibrahimović odbio je da produžiti ugovor s klubom koji bi mu doneo preko 15 miliona evra.

Kako prenose mediji, Ibrahimović je odbio da produži ugovor jer ne želi da ga Junajted plaća dok je povređen.

Ovaj potez vredan pohvale mogao bi poslužiti kao vodilja za ponašanje mnogim mladim igračima.

Popularni Ibra je sa 35 godina na leđima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pokazao da je i dalje jedan od najboljih napadača u Evropi, pa tako i svetu, a na njegovom ostanku na Old Trafordu posebno je insistirao menadžer Žoze Murinjo.  Međutim, Ibrahimović smatra da nije pošteno da prima platu dok ne igra, prenosi N1.

Inače, švedski napadač zaradio je povredu kolena tokom meča sa Anderlehtom u Evropa ligi, a prema proceni stručnjaka sa terena će biti odsutan najmanje 7 meseci. Ibrahimović je nakon povrede poručio navijačima da ne odustaje i da će se vratiti još jači.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.