Ibrahimović: Milan me je očajnički želeo

Izvor: MozzartSport.com, 02.Sep.2015, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibrahimović: Milan me je očajnički želeo

Napadač Pari Sen Žermena demantovao da je postojala opcija o prelasku u Arsenal

Celo leto se baratalo imenom Zlatana Ibrahimovića kao jedne od zvezda prelaznog roka, ali se na kraju završilo ostankom švedskog napdača u Pari Sen Žermenu.

Milan je bio najuporniji u nameri da ga vrati na San Siro, želeo ga je Galatasaraj, pominjao se Mančester Junajted, a poslednjeg dana prelaznog roka se spekulisalo da je Arsen Venger došao u >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Pariz po Ibru.

Šveđanin je danas demantovao da je postojao interes Arsenala, ali i otkrio da je Milan očajnički želeo da ga dovede.

„Ako neko hoće da me angažuje, onda prvo mora da se dogovori sa mojim agentom Minom Rajolom. Naravno da sam srećan kada klubovi žele da me dovedu, ali moraju prvo da pričaju sa Rajolom. Milan je očjanički želeo da me angažuje, ali ja sam srećan u Parizu. Od početka sam govorio da ostajem u Parizu i na kraju sam ostao. Sviđa mi se ovde, imamo dobar tim, a i mojoj porodici je lepo ovde“, otkrio je Ibra.

Pari Sen Žermen je tako postao prvi klub u Ibrahimovićevoj karijeri u kojem će sjajni napadač provesti duže od tri godine. Po tri sezone je igrao za Ajaks i Inter, dve u Malmeu, Juventusu i Milanu, jednu u Barseloni... Izgleda da se Ibra skrasio.

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.