Ibrahimović: Ja sam kao Indijana Džons

Izvor: B92, 17.Feb.2017, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibrahimović: Ja sam kao Indijana Džons

Napadač Mančester junajteda Zlatan Ibrahimović uporedio je sebe sa Indijanom Džonsom, zbog svih uspeha koje je ostvario u karijeri.

Ibrahimović je bio najzaslužniji za trijumf nad Sent Etjenom u nokaut fazi Lige Evrope, rezultatom 3:0.

“Dajem sve od sebe. Gde god da sam otišao, osvajao sam titule i pobeđivao sam. Ja sam kao Indijana Džons”, rekao je Ibrahimović.

Šveđanin >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je prvi put od dolaska među ‘crvene-đavole’ postigao tri gola na jednom meču.

“Dobar je osećaj postići prvi het-trik za Mančester junajted. Najvažnije je bilo da obezbedimo dobar rezultat pred revanš. Bili smo okej, ali možemo mnogo bolje. Stvorili smo neke dobre prilike, ja sam postigao tri gola, što je takođe važno. Hvala mojim saigračima”, dodao je.

Zlatan je na 14. utakmici protiv Sent Etjena u karijeri postigao 17 golova, ali mu je važnije što ekipa nije primila gol.

“Nismo primili gol i ovo je odličan rezultat jer znam koliko je teško igrati tamo. Imaju fantastične navijače koji im pružaju veliku podršku. Stadion je veoma lep, momci će ga videti kada odemo i zato je bilo važno da ostvarimo dobar rezultat”, zaključio je Ibrahimović.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ibrahimović: Ja sam kao Indijana Džons

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Feb.2017

Napadač Mančester junajteda Zlatan Ibrahimović uporedio je sebe sa Indijanom Džonsom, zbog svih uspjeha koje je ostvario u karijeri...Ibrahimović je bio najzaslužniji za trijumf nad Sent Etjenom u nokaut fazi Lige Evrope, rezultatom 3:0...“Dajem sve od sebe. Gdje god da sam otišao, osvajao sam...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.