Ibrahimović: Imam mlad mozak, to je 50 odsto današnjeg fudbala

Izvor: MozzartSport.com, 05.Jun.2016, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibrahimović: Imam mlad mozak, to je 50 odsto današnjeg fudbala

"Sa 34, 35 godina sam odigrao najbolju sezonu u životu", istakao je iskusni Šveđanin

Svakim minutom Zlatan Ibrahimović je sve bliži prelasku u Mančester Junajted. Ibra je govorio za engleske medije o svojim kvalitetima i mogućnostima s obzirom na to da je već u godinama, ali Zlatan ne bi bio Zlatan da to nije uradio u svom stilu.

"Sa 34, 35 godina sam odigrao najbolju >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sezonu u životu, još se razvijam kao fudbaler", rekao je Ibrahimović.

Švedski fudbaler koji će igrati na Evropskom prvenstvu kaže da godine nisu važne i da je najvažnije kako je psihički spreman.

"Najvažnije je da se obavi posao. A ja radim opasno dobar posao. Dokazao sam da još imam mlad mozak. Mentalni deo je 50 odsto današnjeg fudbala i to nikada nije bio problem za mene", zaključio je Ibra.

U kakvoj je formi Zlatan moći ćemo da se uverimo na predstojećem Evropskom prvenstvu gde Švedska igra u grupi E sa Belgijom, Italijom i Republikom Irskom.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.