Ibra taličan za Đavole, Hari Kejn sprečio senzaciju

Izvor: Sportske.net, 25.Nov.2017, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibra taličan za "Đavole", Hari Kejn sprečio senzaciju

"Galebovi" namučili Mančester Junajted na 'Old Trafordu', Vest Brom bio na korak od iznenađenja na 'Vembliju', Votford demonstrirao silu u Njukaslu...

Brajtonov bedem na 'Teatru snova' je odolevao naletima "Đavola" nešto više od sat vremena, bunker gostiju je probijen ulaskom u igru Zlatana Ibrahimovića.

Samo tri minuta pošto je Ibra ušao na teren Ešli Jang je doveo Mančester >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Junajted u vođstvo i tako se na najbolji mogući način odužio Žozeu Murinju i upravi kluba što su mu pre nekoliko dana ponudili produžetak saradnje.

Bio je to jedini gol na utakmici, mada je na osnovu viđenog na terenu pobeda mogla da bude i ubeldjivija. Nemanja Matić je odigrao svih 90 minuta.

Totenhem je na 'Vembliju' osvojio samo bod protiv Vest Bromvič Albiona.

'Pevci' su od strata bili prinuđeni da jure prednost gostiju, pošto je Salomon Rondon već u četvrtom minutu meča doveo goste z Birmingema u vođstvo.

'Vrećice' su vodile sve do 15 minuta pred kraj utakmice, kada je Hari Kejn izjendačio na asistenciju Dele Alija.

Sparsi su kidisali u finišu i pokušali svim silama da dođu do sva tri boda, ali nisu uspeli, ostalo je 1:1, VBA je tako uspeo da prekine seriju poraza koja je uslovila otkaz Toniju Pjulisu.

Na 'Sent Džejms Parku' je čas fudbala održao Votford. "Stršljenovi" su razbili Njukasl sa 3:0.

Poveli su golom Vila Hjuza u 19. minutu, momka koji je bio strelac i u prošlom kolu u pobedi nad Vest Hemom, a pred odlazak na odmor prednost gostiju je duplirana pošto je Jedlin postigao autogol. Tačku na I stavio je Andre Grej u 63. minutu na asistenciju sjajnog Rišarlisona.

Rafa Benitez je posle trećeg primljenog gola uveo Aleksandra Mitrovića, bilo je kasno da se bilo šta promeni.

Kristal Palas je u nadokandi srušio Stouk na 'Selhast Parku' i to posle preokreta - 2:1.

Prva dva gola pala na meču su u ranoj fazi drugog poluvremena u razmaku od samo tri minuta, Đerdan Šaćiri je doveo 'Grnčare' u vođstvo u 53. minutu, izjednačio je Ruben Loftus-Čik u 56.

Pobedu 'Orlovima' doneo je rezervista Bakari Sako u 92. minutu, gosti su surovo kažnejni za promašaje Hoselua i Šaćirija u finišu. Reprezentativac Srbije Luka Milivojević je proveo svih 90 minuta na terenu.

Jedini meč na kom nije bilo golova odigran je na 'Libertiju', gde je Svonsi ugostio Bornmut.

Subotnji program u Premijer ligi završava se derbijem 13. kola, Liverpul na 'Enfild Roudu' od 18:30h dočekuje Čelsi. Startne postave za koje su se odlučili Jirgen Klop i Antonio KOnte pogledajte OVDE

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Velike su Junajtedove muke kad mora da rešava Ešli Jang! Totenhem se oprašta od titule (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 25.Nov.2017

Đavoli uz mnogo sreće srušili Brajton (1:0), Pevci nisu savladali Vest Brom (1:1)..Kada ne znaš kojim ćeš putem do pobede, idi tamo gde ti kaže Ešli Jang! Čovek koji je u više navrata otpisivan i vraćan u tim sa Old Traforda, danas je bio igrač odluke na Teatru snova. Talični univerzalni...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.