Ibra je stigao, da li je ovo novi Mančester? (foto)

Izvor: Sportske.net, 30.Jun.2016, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibra je stigao, da li je ovo novi Mančester? (foto)

Sa Zlatanom Ibrahimovićem poznato je ko će biti prvi izbor u napadu. Ko bi još mogao da stigne među "Đavole"?

Zlatan Ibrahimović je novi fudbaler Mančester junajteda, sve će biti potvrđeno sutra kada Ibra bude prošao medicinske preglede i kada potpiše definitivno svoj ugovor.

On je danas na društvenim mrežama objavio da prelazi u Mančester junajted, mi ćemo mu verovati na reč.

Pored njega, Murinjo je već doveo Erika Bejlija, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mladog štopera iz Viljareala, ali se tu sigurno neće zaustaviti.

Pominje se Henrik Mihtarijan, Jermen bi mogao da bude veliko pojačanje na krilnim pozicijama u Mančester junajtedu, "Đavoli" bi bili baš ubitačni sa njim i Marsijalom po stranama, pored Ibre u špicu.

U Borusiji su potvrdili da je stigla ponuda, verovatno je neće odbiti i Murinjo će u Mihtarijanu dobiti veoma vredno pojačanje.

Pozicija iza napadača je diskutabilna, dvojica ili trojica mogu da je igraju, Runi ili Mata će biti starteri. Pored njih dvojice, i Lingard je igrač koji bi mogao tu da nađe svoje mesto u nekim utakmicama.

Na pozicijama veznih Mančester ima nekoliko kvalitetnih igrača, tu su Šnajderlin, Švajnštajger, Erera, Kerik i Felaini, Blind takođe može da odgovori na toj poziciji. Ipak, smatra se da Murinjo traži pojačanje na toj poziciji i da bi neko od pomenutih mogao vrlo lako da napusti klub. Među mnogima, pominjao se i Nemanja Matić kao potencijalno pojačanje, ali je sve daleko od bilo kakve istine.

U zadnjoj liniji očekujemo Darmijana i Šoa po stranama, Smolinga i Bejlija na pozicijama štopera. Pored pomenutih za pozicije u zadnjoj liniji konkurišu i Roho, Blind, Džons, Varela, pa i Ešli Jang koji može da igra na poziciji desnog beka.

Na golu je, naravno, David De Hea.

Evo i očekivane formacije sa rezervama:

Pisali smo danas o potencijalnim transferima koji bi mogli da se ostvare do kraja ovog prelaznog roka, Murinjo vrlo dobro zna sve pozicije koje su problematične.

Kakvo je vaše mišljenje, koja pozicija je "najtanja"?

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.