IZBAČEN IZ PRVOG TIMA JUNAJTEDA: Nema problem, Barsleona zaintersovana za Sanča

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Sep.2023, 10:54

IZBAČEN IZ PRVOG TIMA JUNAJTEDA: Nema problem, Barsleona zaintersovana za Sanča

Englez ima ugovor sa Crvenim đavolima do 2026.

Fudbalski klub Barselona zainteresovan je za igrača Mančester junajteda i povremenog engleskog reprezentativca Džejdona Sanča, prenosi katalonski Sport.

Rukovodstvo Mančester junajteda je izbacilo iz prvog tima Sanča, koji je odbio da se izvini menadžeru "crvenih đavola" Eriku Ten Hagu zbog objava na društvenim mrežama u kojima ga je optužio da laže >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o svom lošem učinku u timu. Sančo (23) registrovan za Premijer ligu i Ligu šampiona iako je izbačen iz prvog tima.

Sport navodi da Barselona prati dešavanja u Mančester junajtedu, a katalonski klub planira da angažuje engleskog fudbalera u zimskom prelaznom roku. Sančo je u Mančester junajted stigao 2021. godine iz Borusije Dortmund, a za klub sa Old traforda je odigrao 82 meča i postigao je 12 golova. Ove sezone nastupio je na tri utakmice. On ima ugovor sa Mančester junajtedom do juna 2026. godine.
Pogledaj vesti o: Manchester United,   Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Barselona zainteresovana za fudbalera Mančester junajteda

Izvor: B92, 17.Sep.2023

Fudbalski klub Barselona zainteresovan je za igrača Mančester junajteda i povremenog engleskog reprezentativca Džejdona Sanča, prenosi katalonski Sport...Rukovodstvo Mančester junajteda je izbacilo iz prvog tima Sanča, koji je odbio da se izvini menadžeru "crvenih djavola" Eriku Ten Hagu zbog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.