Horor povreda Lukakua (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 30.Dec.2017, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horor povreda Lukakua (VIDEO)

Belgijanac zamenjen posle 15-ak minuta

Ostali su skamenjeni navijači na Old Trafordu u osmom minutu kada se nakon duela sa Holanđaninom Veslijem Hudom napadač domaćina Romelu Lukaku našao na travi.

Njih dvojica sudarili su se glavama, a mnogo deblji kraj izvukao je napadač Mančester Junajteda koji je posle gotovo desetominutne pauze iznesen sa terena u teškom stanju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Verovatno će uskoro biti otpremljen u bolnicu gde će mu utvrditi tačno stanje i stepen povrede. Na terenu je davao znake svesti iako je iznesen sa igrališta pod punom opremom.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Užasne scene na "Old Trafordu", fudbaler Junajteda na nosilima napustio teren! (video)

Izvor: Sportske.net, 30.Dec.2017

Jedan vazdušni duel je fudbalera Mančester Junajteda maltene ostavio bez svesti!..Nakon samo osam minuta igre u Mančesteru, Murinjo je na teren morao da šalje Markusa Rašforda, kako je Romelu Lukaku doživeo težu povredu glave...U jednom vazdušnom duelu ga je u potiljak glavom udario štoper Sotona...

Nastavak na Sportske.net...

MUK NA OLD TRAFORDU: Lukaku u teškom stanju iznet sa terena (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Dec.2017

Junajted i Sautempton odigrali utakmicu 21. kola Premijer lige...Romelu Lukaku je morao da napusti teren u 14. minutu utakmice Premijer lige, između Mančester junajteda i Sautemptona. Napadača domaćina izneli su na nosilima posle sudara sa Veslijem Hoedtom. Zamenio ga je Markus Rašford...SERIJA...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.