Holanđanin odjavio Rajolu, transfer siguran, poznata i cena?

Izvor: Sportske.net, 07.Maj.2019, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Holanđanin "odjavio" Rajolu, transfer siguran, poznata i cena?

On je odbio sugestiju menadžera, ima samo jednu želju i izgleda da će isterati svoje.

Izgleda da Matijs De Liht ne odustaje, naime i pored saveta Rajole, on ne želi u Mančester Junajted. Navodno je menadžer obavestio čelnike "Đavola" da kapiten Ajaksa nema nameru da se preseli na "Old Traford".

Jednostavno, njegova želja je bila i ostala Barselona gde će imati manja primanja, ali sigurno i veću šansu da se bori za trofeje.

Isto važi i za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Juventus, ne što se tiče trofeja već De Lihtovih namera, navodno je Overmars saopštio Paratićiju da je sve već odlučeno i da će Barselona platiti 80 miliona za po mnogoima najtalentovanijeg štopera na svetu.

Katalonci su dali prioritet De Lihtu, zbog toga će, po svemu sudeći odustati od Grizmana i naći neko jeftinije rešenje kada je Suarezova zamena u pitanju.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.