Hetafe predstavio Grinvuda pred nekoliko hiljada navijača VIDEO

Izvor: B92, 06.Sep.2023, 13:06

Hetafe predstavio Grinvuda pred nekoliko hiljada navijača VIDEO

Španski Hetafe predstavio je u utorak Mejsona Grinvuda nakon što je kontroverzni igrač stigao na pozajmicu iz Mančester junajteda.

Ovaj 21-godišnjak je prešao u Španiju nakon što je objavljeno da će karijeru nastaviti van Old Traforda.

Navodno mu Junajed pomaže da se što lakše vrati u vrhunski fudbal, pa mu plaća luksuznu vilu sa osam soba u Madridu čiji je mesečni najam skoro 10.000 evra, plus prevodioca.

Grinvud je u oktobru 2022. optužen >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za pokušaj silovanja, kontrolisanje i prisilno ponašanje i napad koji je prouzrokovao telesne povrede.

Optužbe su odbačene u februaru 2023. nakon odustajanja svedoka.

Reprezentativac Engleske je na stadionu "Koloseum Alfonso Peres" predstavljen kao poslednje, treće pojačanje Hetafea pred nekoliko hiljada navijača.



"Srećan sam što sam ovde i uzbuđen što vidim toliko navijača. Spreman za za utakmice sa novim saigračima. Trenirao sam 4-5 meseci pa ulazim u ritam sa saigračima, prvi trening je bio dobar, osećam se prilično dobro. Idemo utakmicu po utakmicu, znam da je sledeća za nekoliko nedelja pa ćemo se potruditi da pobedimo i damo sve od sebe",
rekao je Grinvud.

Grinvud bi mogao da debituje u LaLigi protiv Osasune 17. septembra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United,   Fudbal

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.