Herera među svecima, za pet godina 52 miliona

Izvor: B92, 06.Apr.2019, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Herera među "svecima", za pet godina 52 miliona

Mančester junajted je čini se izgubio bitku sa Pari Sen Žermenom koji će najverovatnije na leto angažovati igrača "crvenih đavola", Andera Hereru.

Pregovori Španca sa engleskim klubom o produžetku saradnje su prekinuti i veruje se da je on postigao sporazum sa prvakom Francuske.

Pojedini mediji su preneli da Junajted nije pristao na povećanje plate svom veznom igrači, te da nisu mogli >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da pariraju "svecima" koji su poslali odličnu ponudu.

On će u Parizu biti zamena za Adrijena Rabioa kojem su date odrešene ruke u izboru novog kluba.

Herera bi u Pari Sen Žeermenu trebalo da ima platu od oko 200.000 funti nedeljno te se računa da bi zaradio čak 52 miliona funti za pet godina.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PSŽ Junajtedu "ukrao" Španca

Izvor: Vesti-online.com, 06.Apr.2019

Mančester junajted je čini se izgubio bitku sa Pari Sen Žermenom koji će najverovatnije na leto angažovati igrača "crvenih đavola", Andera Ereru...Pregovori Španca sa engleskim klubom o produžetku saradnje su prekinuti i veruje se da je on postigao sporazum sa prvakom Francuske...Pojedini mediji...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.