Hau traži: Rešite pitanje direktora što pre!

Izvor: B92, 16.Feb.2024, 15:25

Hau traži: Rešite pitanje direktora što pre!

Njukasl se nalazi u nezgodnoj poziciji posle vesti da bi Den Ešvort mogao da postane sportski direktor Mančester junajteda.

Iako klub sa Old Traforda još nije zvanično poslao ponudu, veruje se da se Ešvort već dogovorio sa Džimom Retklifom i čelnicima Junajteda, te da je dao usmeni pristanak.

Ostrvski mediji prenose da bi sve moglo da bude poznato već početkom naredne nedelje.

Razvoj događaja posebno je uznemirio menadžera Njukasla Edija Haua. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Na pitanje da li želi da se sve razreši što pre, Hau je dao potvrdan odgovor.

"Biće bolje za sve ako je to slučaj. On je u poziciji moći ima mnogo podataka i informacija, zato je ovo prilično neobična pozicija", rekao je Hau, koji je svestan da je Ešvort taj koji je odgovoran za transfer mete "svraka".

On je doduše rekao i da još nije bilo kontakta između dva kluba po pitanju Ešvorta.

"Očigledno je, bilo je mnogo toga u vestima i kada je tako to obićčno znači da će nešto da se dogodi. Ali za sada nije bilo kontakata. Ovo je neobična situacija. Navikao sam na spekulacije o igračima, ali ovo je drugačije".

Hau smatra da bi Njukasl mogao da se nosi bez problema i da Ešvort napusti klub.

"Fudbal napreduje brzo, tako je bar sa tačke gledišta menadžera. Njukasl je veliki klub, nastaviće sa radom vrlo efikasno, ko god da je tu. Imamo veoma sposobne ljude u svim sektorima, tako da bismo nastavili bez problema", zaključio je Hau.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.