Haland het-trikom oborio još jedan rekord u Premijer ligi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Okt.2022, 05:19

Haland "het-trikom" oborio još jedan rekord u Premijer ligi

Fudbaler Mančester sitija, norveški reprezentativac Erling Haland, postavio je novi rekord u Premijer ligi, pošto je postigao treći "het-trik" u debitantskoj sezoni u Premijer ligi, a za to mu je bilo potrebno samo osam utakmica, prenose britanski mediji.

Mančester siti je u nedelju pobedio Mančester junajted sa 6:3, u meču 9. kola Premijer lige. Haland je na ovom meču ostvario "het-trik", a učestvovao je u pet od šest golova svog tima.

Norveškom napadaču >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je ovo bio treći "het-trik" u prvoj sezoni u Premijer ligi. On se po tri puta u listu strelaca upisao na mečevima protiv Kristal Palasa i Notingem Foresta.

Dosadašnji rekorder je bio bivši engleski reprezentativac Majkl Oven, kome je za prva tri "het-trika" u Premijer ligi bilo potrebno čak 48 utakmica.

Haland je u letnjem prelaznom roku stigao u Mančester siti iz Borusije Dortmund, a već je postigao 17 golova na 11 mečeva u svim takmičenjima.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.