Gvardiola kvari planove komšijama, Junajted ostaje bez glavnog pojačanja?

Izvor: Sportske.net, 30.Jun.2020, 10:34

Gvardiola kvari planove komšijama, Junajted ostaje bez glavnog pojačanja?

Englez je bio već viđen na "Old Trafordu".

Mančester junajted navodno danas završava posao za budućnost. Klub bi trebao da dovede mladog Marka Hurada iz "La Masije", šesnaestogodišnjak nosi dres Barselone još od 2011. godine, ali je odbio ponudu trogodišnjeg ugovora te ćemo desnog beka kroz par godina gledati u prvom timu Junajteda.

Ipak Telegraf prenosi kako Solskjerov tim gubi važniju trku, onu gde se odlučuje o Džeku Grilišu.

Engleski >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mediji prenose da za kapitena Aston Vile itekako zainteresovan Mančester siti. Klub iz Birmingema je blizu povratka u Čempionšip, u narednim kolima ih čeka susret i sa šampionom Liverpulom, ali i Junajtedom. Tim Dina Smita se nalazi u seriji od osam utakmica bez pobede, biće veliko iznenađenje ukoliko ostanu u eliti po kraju sezone.

Mančester siti sa druge strane pregovora prodaju Liroja Sanea, detalji dele od uspešnog dogovora sa Bajern Minhenom. Smatra se da bi novac od prodaje Nemca bio prosleđen ka "Vila parku" kako bi se osigurao potpis najboljeg igrača Vile.

Nema sumnje da će klubovi iz Mančestera imati velikih duela i van terena.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.