Gvardiola brani Murinja: Tek je avgust

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2018, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvardiola brani Murinja: "Tek je avgust"

Iako su veliki rivali, Španac je stao u odbranu portugalskog stručnjaka i veruje da Junajted još uvek može do titule.

Mančester junajted je katastrofalno otpočeo sezonu, slavili su na startu protiv Lestera (2:1), ali su usledili porazi od Brajtona (2:3) i Totenhema (0:3), potonji na "Old Trafordu".

Već se govori i o Murinjovoj smeni, mnogi smatraju da je "Posebni" pogubio konce i da nema više >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << šta da traži u Junajtedu.

U njegovu odbranu stao je njegov kolega, ali i veliki rival, Pep Gvardiola, sa kojim je Portugalac vodio velike bitke tokom karijere.

"Nažalost to je naš posao, to se i meni desilo u prošlosti, naš posao zavisi od rezultata.

Kada pobeđujete dobri ste, kada gubite, niste, prosto je. Trener je kvalitetan kada dođe na taj nivo, svi treneru su vrhunski, zaista vrhunski
", izjavio je Gvardiola.

On veruje da je Junajted i dalje sjajna ekipe i ne otpisuje ih u trci za titulu.

"Oni su i dalje sjajan tim, vrhunski tim. Tek je avgust. Neki timovi su iznad nas, ali još puno bodova je tu da se osvoji i tek posle reprezentativne pauze kreće prava sezona", dodao je Španac.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ono kad si klasa od čoveka, Pep čuva leđa Murinju!

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2018, 09:27

Da li bi bilo obrnuto. U svakom slučaju, ovo je retkost u Premijer ligi, pogotovo kada je rivalstvo i predistorija njih dvojice u pitanju....Pep Gvardiola je imao šta da kaže o sinhronizovanom napadu na Murinja posle slabih rezultata Junajteda na startu sezone..."Mislim da ljudi preteruju, avgust...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.