Gvardiola: Pružiću ruku Murinju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jul.2016, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvardiola: Pružiću ruku Murinju

Trener fudbalera Mančester sitija Pep Gvadiola rekao je danas da nema problem da pruži ruku menadžeru Mančester junajteda Žozeu Murinju na turniru pred početak sezone koji se u ponedeljak igra u Pekingu.

Ta utakmica će biti drugi sustret Gvardiole i Murinja trenera, pošto su se poslednji put sastali u Španiji 2012. godine kada su vodili Barselonu i Real Madrid.

Obojica su rekla da nije ništa ozbiljno između njih i da će pružiti ruku jedan drugom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

"Naravno da ću se rukovati sa njim. Zašto ne bih? Mi smo dobri momci. Ja želim da pobedim. Kao i on", rekao je Gvadiola.

"Naravno da ću mu pružiti ruku. Radio sam sa njim tri godine u Barseloni. Vodili smo timove jedan protiv drugog i veoma smo profesionalni u tome. Moj odnos sa njim je normalan", rekao je trener Junajteda na konferenciji pred utakmicu.

U periodu od 2010. do 2012. godine obojica su osvojila po jednu titutlu u Primeri, a Gvadiola je sa Barselonom osvojio Ligu šampiona 2011. godine na Vembliju kada je pobedio Mančester Junajted.

Gvadiola je sa Barselonom u novembru 2010. godine pobedio u prvom "klasiku" u novoj sezoni Real Madri 5:0, a posle u istoj sezoni Morinjo je dobio crveni karton i poslat na tribine zato što je vikao na trenera Barselone u polufinalu Lige Šampiona, kada je Barselona osvojila titulu.

Još jedan incident Murinjo je napravio u avgustu 2011. godine kada je Gvadiolinom pomoćniku Titu Vilanovom stavio prst u oko. Murinjo je bio kažnjen zbog ovog incidenta, ali mu je kazna ukinuta.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.