Gvardiola: Dinamo me iznenadio

Izvor: B92, 11.Dec.2019, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvardiola: Dinamo me iznenadio

Dinamo me je iznenadio, odigrali su odlično u grupi i imaju priliku da prođu dalje, rekao je trener fudbalera Mančester sitija Pep Gvardiola.

Siti je osigurao prvo mesto u Grupi C, a u Zagreb je na meč šestog kola Lige šampiona stigao nakon poraza u gradskom derbiju od Mančester junajteda.

"Moraćemo da podignemo nivo igre, sada nismo spremni za klubove kao što su Barselona, Liverpul. Ali, do februara ćemo verujem biti spremni", rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Gvardiola.

Gvardiola je najavio promene u sastavu.

"Plasirali smo se u osminu finala. Prvenstvo je u ovom trenutku važnije od Lige šampiona, pa će biti nekih promena u sastavu. Sigurno neće igrati povređeni David Silva, Serhio Aguero i Džon Stons", kazao je Gvardiola.

On se osvrnuo i na igre mladog Dinamovog Španca Danija Olma.

"On nije nikakvo iznenađenje. Došao je iz Barselonine akademije i na poslednjem EP U-21 bio je među najboljim igračima. Drago mi je zbog njega, dobro se razvija i budućnost je u njegovim rukama", rekao je Gvardiola.

Engleske medije više je zanimao šta Gvardiola misli o Filu Fodenu, Davidu Silvi i o lošoj seriji rezultata u prvenstvu nego o Dinamu.

"Ponekad ima trenutaka u karijeri kada ne pobeđuješ i to je normalno. To je izazov i za trenera i igrače. To je deo života svakog trenera", rekao je on.
Pogledaj vesti o: Manchester United,   Liga Šampiona,   Finale Lige Šampiona

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.