Gvardiola: Atletik Bilbao otkrovenje sezone

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Mar.2012, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvardiola: Atletik Bilbao otkrovenje sezone

Trener fudbalera Barselone Pep Gvardiola ocenio je da je tim Atletika iz Bilbaoa, sa kojim će se njegova ekipa sastati u subotu, „otkrovenje sezone u Evropi”.
Atletik je napravio senzaciju u Evropi. To je ekipa koja je otkrovenje sezone – kazao je Gvardiola.
Bilbao je u četvrtak u četvrtfinalu Lige Evropa pobedio na gostovanju u Nemačkoj Šalke sa 4:2, a u prethodnoj rundi je izbacio Mančester junajted koji je pobedio dva puta sa 3:2 u gostima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << i 2:1 na svom San Mamesu.
Gvardiola je dodao i da izuzetno ceni trenera Baskijaca Marsela Bijelsu i rekao da se trudi da uči od argentinskog stručnjaka i da smatra da bi on mogao da vodi uspešno svaki tim.
Trener Barselone se osvrnuo na utakmicu Atletika i Šalkea i podvukao dobru igru Raula Gonzalesa koji je bio dvostruki strelac za tim iz Gelzenkirhena, i kazao da je Raul najznačajniji španski igrač svih vremena.
Na tabeli španskog prvenstva Barselona zaostaje za Real Madridom šest bodova i u subotu će igrati na svom terenu sa Baskijcima dok Real gostuje u Pamploni protiv Osasune.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pep: "Atletik otkrovenje sezone"

Izvor: B92, 30.Mar.2012

Trener fudbalera Barselone Pep Gvardiola ocenio je da je tim Atltika iz Bilbaoa, sa kojim će se njegova ekipa sastati u subotu, "otkrovenje sezone u Evropi"..."Atletik je napravio senzaciju u Evropi. To je ekipa koja je otkrovenje sezone", kazao je Gvardiola...Bilbao je u četvrtak u četvrtfinalu Lige...

Nastavak na B92...

GAVRDIOLA SKIDA KAPU ATLETIK BILBAU

Izvor: Kurir, 30.Mar.2012

Atletik je napravio senzaciju u Evropi. To je ekipa koja je otkrovenje sezone, kazao je Gvardiola ..MADRID - Trener fudbalera Barselone Pep Gvardiola ističe da je tim Atltika iz Bilbaoa, sa kojim će se njegova ekipa sastati u subotu, "otkrovenje sezone u Evropi"..."Atletik je napravio senzaciju u Evropi....

Nastavak na Kurir...

Gvardiola: Atletik je otkrovenje sezone

Izvor: Vesti-online.com, 30.Mar.2012

Trener fudbalera Barselone Pep Gvardiola ocenio je da je tim Atltika iz Bilbaoa, sa kojim će se njegova ekipa sastati u subotu, "otkrovenje sezone u Evropi"..."Atletik je napravio senzaciju u Evropi. To je ekipa koja je otkrovenje sezone", kazao je Gvardiola...Bilbao je u četvrtak u četvrtfinalu...

Nastavak na Vesti-online.com...

TV B92: Osasuna - Real Madrid (20h)

Izvor: B92, 31.Mar.2012, 01:00

Madridski Real posle pobede nad APOEL-om (3:0) u Nikoziji u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige šampiona gostuje Osasuni u Pamploni...Golovima Dejana Lekića Osasuna je pre dva meseca pobedila Barselonu, a utakmicu 30. kola španske Primere u kojoj se sastaju Osasuna i Real možete gledati u subotu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.