Grizman nije otkrio ime novog kluba, ali jeste direktor Atletika

Izvor: RTS, 13.Jun.2019, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grizman nije otkrio ime novog kluba, ali jeste direktor Atletika

Najbolji igrač Atletika Antoan Grizman prelazi u Barselonu, potvrdio je direktor madridskog kluba Migel Anhel Gil.
Grizman je rekao da odlazi iz Madrida, ali ne i gde.

Barselona, PSŽ i Mančester junajted su bili u igri, Francuz je rekao da će sve biti poznato do kraja meseca. Ipak, zna se i ranije, zahvaljujući direktoru Atletika.
"Od marta znamo gde će Grizman nastaviti karijeru. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << To je Barselona", rekao je Gil za televiziju Muvistar.
Od 1. jula aktivna je izlazna klauzula od 120 miliona, koju će gigant sa Nou Kampa aktivirati.
Grizman je ranije dogovorio lične uslove sa Barselonom, samo godinu dana od odbijanja istog kluba kako bi ostao u Atletiku.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Antoan Grizman ide u Barselonu

Izvor: OkRadio.rs, 13.Jun.2019

Od 1. jula francuski napadač imaće izlazu klauzulu od 120 miliona koju će gigant sa Nou Kampa da aktivira i dovede veliko pojačanje Golgeter Atletika Antoan Grizman preći će u Barselonu, potvrdio je direktor madridskog kluba Migel Anhel Gil.   Grizman je najavio da odlazi, ali ne i novu sredinu...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.