Izvor: Piplmetar.rs, 23.Jul.2023, 00:30

Gremio sprema novu bombu, Luisa Suareza menja Aleksis Sančez?

Proslavljeni Urugvajac Luis Suarez će gotovo sigurno napustiti Gremio, a naredna destinacija trebalo bi da bude Inter Majami gde će se pridružiti Leu Mesiju, Serhiju Busketsu i Đordiju Albi.
Brazilski klub je stoga skovao novi plan kada je u pitanju veliko ime, a to je – Aleksis Sančes (34).
Čileanac je od 30. juna slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor sa Marsejom, pa Gremio ozbiljno razmatra mogućnost da dovede nekadašnjeg asa Barselone, Intera, Mančester junajteda >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << i Arsenala.
Sančez i dalje želi da igra takmičarski fudbal uzevši u obzir da je još uvek član reprezentacije Čilea za koju je odigrao 155 utakmica i postigao 51 gol.
Sa 34 godine, Gremio bi možda bio odlično rešenje, povratak u Južnu Ameriku posle 15 godina i nastupa u River Plej

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Manchester United,   Fudbal

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.