Grant ostao bez veznjaka

Izvor: S media, 02.Nov.2010, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grant ostao bez veznjaka

Vezni fudbaler Vest Hem Junajteda, Mark Nobl, odsustvovaće sa terena oko četiri nedelje zbog operacije slepog creva.

Nobl se juče požalio klupskim lekarima na bolove u abdomenu, nakon čega je ustanovljeno da će morati "pod nož", a menadžer Avram Grant ostao je tako bez dvojice važnih članova veznog reda, obzirom da će Tomas Hiclšperger biti van terena četiri meseca.

Zadovoljstvo na "Apton Parku"

Prema prvim prognozama, 23-godišnji fudbaler bi >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << mogao da se vrati na teren u meču četvrtfinala Karling kupa, u kojem se "čekićari" sastaju sa Mančester Junajtedom 30. novembra.

Nobl je bio starter na svih 10 premijerligaških utakmica ove sezone, uz dva postignuta gola.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vest Hem mesec dana bez Nobla

Izvor: B92, 02.Nov.2010

Fudbaleru Vest Hema Marku Noblu operisano je slepo crevo, zbog čega će morati da pauzira mesec dana tokom kojih će njegov klub da se bori za opstanak u ligi...Nobl je operisan u ponedeljak, pošto se požalio na bolove u stomaku tokom treninga. On je odmah prevezen u bolnicu i operisan...Ovaj vezni...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.