Gotovo, sjajne vesti za Đavole! (foto)

Izvor: Sportske.net, 31.Jan.2019, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gotovo, sjajne vesti za "Đavole"! (foto)

Potpis koji se čekao.

Kao što smo i najavili, Mančester junajted je spremio poslasticu za svoje navijače za kraj prelaznog roka.

Naime, napadač ekipe sa "Old Traforda" Entoni Marsijal je potpisao novi ugovor sa klubom.

Francuzu je saradnja sa "Đavolima" isticala na kraju sezone, nije bio u najboljim odnosima sa trenerom Murinjom, ali kada je Portugalac dobio otkaz, procvetao je, kao i veći deo ekipe.

Pronašao je svoj ritam pod palicom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ole Gunara Solskjera, a sada je stavio i paraf na novi ugovor sa klubom, do 2024. godine. Tu je i opcija da se saradnja produži na dodatnih godinu dana.

Na "Old Traford" je stigao 2015. godine iz Monaka za 41 milion evra, dok je "Kneževima" na ime različitih bonusa obećano još potencijalnih 25 miliona evra. Bio je to najveći transfer za tinejdžera u tom trenutku.

Za Junajted je upisao 161 nastup do danas, postigao je 46 golova.

Today just got a whole lot better! 😄 #MUFC

Manchester United (@ManUtd) 31. јануар 2019.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Nemačka - Balkanci iz Frankfurta imaju dva nova saigrača, Nastasić dobio konkurenciju (foto)

Izvor: Sportske.net, 31.Jan.2019

Ajntraht se pohvalio sa dva nova pojačanja, Šalke doveo zaboravljenog Holanđanina...Ekipa Ajntrahta iz Frankufra je poslednjeg dana prelaznog roka angažovala dva nova pojačanja...U klub su stigli austrijski defanzivac iz Augsburga Martin Hintereger, kao i talentovani defanzivac iz Brazila Lukaš...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.