Gotovo je: Falkao pojačao Mančester junajted

Izvor: MozzartSport.com, 01.Sep.2014, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gotovo je: Falkao pojačao Mančester junajted

Pala je bomba dostojna poslednjeg dana letnjeg prelaznog roka – Radamel Falkao je novi igrač Mančester junajteda i Crveni đavoli sada stvarno imaju paklenu ofanzivnu liniju sa Runijem, Van Persijem, Di Marijom, Matom i Tigrom.

Do jučerašnjeg dana Falkaovo ime nije dovođeno u vezu sa Junajtedom, ali danas su svi bitni evropski mediji preneli vest da je transfer >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Kolumbijca gotova stvar i da će on potpisati ugovor sa engleskim gigantom. I to baš istog dana kada je i Vejn Runi pre 10 godina postao član kluba sa Old Traforda.

Kako bi prevarili Uefu i finansijski fer plej Junajted će Monaku ovog leta platiti 10.000.000 evra za jednogodišnju pozajmicu, a po ugovoru će imati pravo da otkupe Kolumbijca za 55 miliona. Falkao će na Teatru snova zarađivati 9.000.000 evra po sezoni.

Ostaje da se vidi kako će drugi klubovi reagovati na ovaj transfer jer prelazak bivšeg igrača Atletika u potpunosti menja situaciju na Ostrvu, ali i u Evropi.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HAOS ZA KRAJ Ludnica na Ostrvu, Italijani štekare, Španaca nema...

Izvor: Press, 01.Sep.2014

Još malo pa nestalo. Fudbalska pijaca se uskoro zatvara, privode se kraju poslovi širom Evrope, a najinteresantnije je u Engleskoj gde se bukvalno ne zna ko pije a ko plaća.. Radamel Falkao je zvezda dana, a uz Di Mariju i meseca, pa je jasno da je Junajted napravio strašan posao u finišu prelaznog...

Nastavak na Press...

Poslednji dan prelaznog roka

Izvor: UživoFudbal.com, 02.Sep.2014, 00:58

Klubovi širom Evrope polako  svode račune ovog letnjeg prelaznog roka a neki od velikih klubova i dalje su u potrazi za pojačanjima. Tako se ovog poslednjeg dana došlo do još nekih velikih prelaska...Sigurno najzvučnije ime je Radamel Falkao, koji je došao u Mančester Junajted iz Monaka kao...

Nastavak na UživoFudbal.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.