Gotovo, Junajted prodao Aleksisa!

Izvor: Sportske.net, 03.Jul.2020, 17:16

Gotovo, Junajted prodao Aleksisa!

Pao dogovor.

Kako prenosi "Gol", Inter i Mančester junajted su postigli dogovor oko transfera Aleksisa Sančeza.

Čileanac, drugi najplaćeniji igrač Junajteda iza Davida De Hee, je minulog leta završio na pozajmici u Milanu, ali se ponovo mučio sa povredama.

Ipak, Konte je navodno oduševljen 31-godišnjim fudbalerom i voleo bi da ga zadrži i nakon tekuće sezone.

Dve strane su postigle dogovor oko produžetka pozajmice do okončanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sezone, ali Sančez neće moći da brani boje "Neroazura" na završnom turniru Lige Evrope.

To bi moglo da se promeni u slučaju da Inter u međuvremenu otkupi njegovog ugovor, što je prema poslednjim informacijama na dobrom putu da uradi.

"Đavoli" nisu hteli da mu dozvole da nastupa za "Neroazure" u LE zbog rizika od povrede, koja bi im značajno umanjila šanse da ga prodaju.

Sada su navodno postigli dogovor sa timom sa "Meace", Inter je imao opciju da ga otkupi za 25 miliona evra, ali je Marota navodno uspeo i da smanji obeštećenje na 20 miliona evra.

Sančez je u Junajtedu zarađivao oko 20 miliona evra po sezoni, jasno je da će u Interu morati da pristane na smanjenje plate, ali nije poznato kakav ugovor su "Neroazuri" spremni da mu ponude.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.