Gotovo, Borusija ponovo očitala lekciju premijerligašima!

Izvor: Sportske.net, 17.Jul.2020, 00:44

Gotovo, Borusija ponovo očitala lekciju premijerligašima!

Da li će i ovog puta pogoditi sa Englezom?

Tokom dana smo dobili i nešto najbliže zvaničnoj potvrdi transfera Džuda Belingema.

Traži tinejdžer će svoju karijeru nastaviti u Borusiji Dortmund, uvek provereni Fabricio Romano prenosi da su "milioneri" dogovorili saradnju i sa Birmingemom i sa veznjakom.

Transfer iznosi oko 23 miliona evra, dok će Englezu pripasti petogodišnji ugovor. Podsetimo za Belingema se interesovao i Mančester Junajted >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << uz sijaset klubova sa Ostrva, ali prilika za standardnijom minutažom presudila u korist "milionera".

Nema sumnje da nemački klub ima veliko pojačanje za budućnost, videćemo da li mladić iz Birmingema može napraviti sličnu karijeru poput svog starijeg kolege Džejdona Sanča čija se cena procenjuje na preko sto miliona evra.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.